>> Kundansvarig

HP City Fastighetsservice AB, ett dotterbolag till HP Kyla & Värme AB, är ett ledande företag inom teknisk fastighetsskötsel. Koncernen sysselsätter totalt ca. 40 personer. Företaget är solitt och lönsamt. HP City Fastighetsservice är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi är i en kraftig tillväxtfas och därför söker vi en driven Kundansvarig/ Account Manager som sköter och bygger aktivt nätverk, både när det gäller att skaffa nya kunder och växa och utveckla befintliga kundrelationer och skapar aktiva kontakter samt bygger långsiktiga kundrelationer.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som Account Manager innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök och behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. De befintliga kunderna tar du över. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschef osv.

En viktig del av ditt arbete är att arbeta tillsammans med våra experter och fastighetsskötare

Det är ett krav att du har arbetat framgångsrikt med någon typ av uppsökande försäljning tidigare, vill utvecklas vidare och satsa långsiktigt inom försäljning. Har du arbetat inom denna bransch och har ett stort kontaktnät bland potentiella kunder är det ett stort plus.

Personliga egenskaper

Du är en driven person som vill se resultat. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen kräver ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha en vinnare.

Du har lämplig teknisk och/ eller kommersiell utbildning för ditt jobb och har starka bevis på framgångsrik B-till-B-försäljning. Erfarenhet inom området samt flytande kunskaper i finska är en merit. Du har goda interaktions- och förhandlingsfärdigheter och är en aktiv och oberoende Kundansvarig/ Account Manager inom ditt område.

HP City Fastighetsservice

är som arbetsgivare ett solitt åländskt företag, med konkurrenskraftig lön och olika personalförmåner. Vi investerar i utbildning och hoppas att du också är villig att utveckla dig själv. Vi bygger dig en personlig karriärväg baserat på dina färdigheter och mål.

Den starkt växande fastighetssektorn sysselsätter för närvarande över 100 000 personer i hela Finland. Varje dag byggs fler hem, hotell, sjukhus, skolor, köpcentrum i vårt land och dessa anläggningar behöver skötsel. 

Låter det intressant? Mer information kan du få från VD Klas Monni 018 526 759 den 7.10.2020 kl. 9-11. Din ansökan skickar du till oss via e-post: klas.monni@hp.ax senast den 16.10.2020.