>> HP CFS söker servicechef

HP City Fastighetsservice Ab, ett dotterbolag till HP Kyla & Värme Ab, är ett ledande företag inom teknisk fastighetsskötsel. HP City Fastighetsservice är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet! Koncernen sysselsätter idag totalt ca. 40 personer, är solitt och lönsamt. Vi har precis flyttat in i nya moderna och ändamålsenliga utrymmen i Västerkalmare.

HP City Fastighetsservice Ab är i en kraftig tillväxtfas och därför söker vi en SERVICECHEF.

HP City Fastighetsservice  har höga ambitioner avseende både kundnöjdhet, goda affärer och effektiv verksamhet. Som servicechef för fastighetsskötsel ock teknisk service är du med och tar ansvar för att leda och utveckla verksamheten samt skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare!

Som servicechef har du ett försäljnings-, verksamhets- och personalansvar för din enhet som består av våra medarbetare i Jomala. I det ingår så väl löpande ekonomisk uppföljning av verksamheten samt att driva utvecklingsfrågor i din grupp. Du ansvarar för den dagliga verksamheten inom området teknisk service, inre och yttre skötsel och där följande arbetsuppgifter förekommer:

  • ansvar för att sälja och kalkylera på nya uppdrag samt vara delaktig i upprättande av nya avtal och omförhandling av befintliga avtal
  • ansvar för planering, ledning och utveckling av servicearbetet
  • arbetsledning och utveckling av personal
  • ansvar för inköp och uppföljning av köpta varor, tjänster och maskiner för verksamhetsområdet

I rollen som servicechef har du många kundkontakter och får ofta arbeta rådgivande både med kunder och med personal. Du har i rollen ett ansvar för försäljning och utveckling av kundsamarbeten. Du blir också kundansvarig för en del uppdrag.

Vi söker dig som har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra fastighets- och boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina medarbetare. Vi tror att du är en drivande och tydlig ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt.

Ett krav är att du har god datorvana och att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. B-körkort är också ett krav. Du behöver även goda språkkunskaper i svenska och helst även i finska för att kunna kommunicera med alla våra kunder. Vi uppskattar om du känner till Granlund Manager –fastighetsverktyget, men det är inte ett måste.

HP City Fastighetsservice strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, därför ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Låter det intressant?  Skicka in din ansökan, CV och löneanspråk omgående (senast 15.2.2020) och tag kontakt med oss för en närmare genomgång av uppgifterna som kunde passa din bakgrund och arbetserfarenhet. Vi anställer omgående när vi hittar rätt person.

Ansökningar kan lämnas till klas.monni@hp.ax

För tilläggsinformation, kontakta VD Klas Monni, 0457 345 7866