>> Om HP City Fastighetsservice

City Fastighetsservice AB, ett bolag med lång och gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel på Åland, sköter idag cirka 100 fastigheter i Mariehamn med omnejd. City Fastighetsservice är ett dotterbolag till HP Kyla & Värme AB och har således tillgång till mångsidig teknikkunskap vad gäller hustekniska installationer.

Vi sköter allt som rör er fastighet och genom användning av modern utrustning, utför vi det kostnadseffektivt. Vår breda och djupa kompetens borgar for att ni erhåller en jämn och hög kvalitet året runt utan avbrott och störningar. Vi erbjuder både löpande skötsel och enskilda uppdrag for fastighetsbolag, kommuner och privatpersoner.

Grunden för vår verksamhet är ett för verksamheten skräddarsytt system, Granlund Manager, där vi registrerar all teknisk utrustning och information om fastigheten. Utifrån detta bygger vi upp fastighetsspecifika serviceprogram som också fungerar som kvalitetskontroll av verksamheten samt som informationskälla för planering och budgetering av underhålls och moderniserings åtgärder. Systemet garanterar också en fungerande logistik för förbrukningsmaterial och reservdelar.