>> Jobba hos oss

HP City Fastighetsservice Ab, ett dotterbolag till HP Kyla & Värme Ab, är ett ledande företag inom teknisk fastighetsskötsel. Koncernen sysselsätter totalt ca. 40 personer. Företaget är solitt och lönsamt.

HP City Fastighetsservice Ab är i en kraftig tillväxtfas och därför söker vi fortlöpande

Fastighetsskötare

för service av både teknik och ytterområden.
Anställningarna är stadigvarande.

Vi söker personer med utbildning inom fastighetsskötsel eller med yrkeserfarenhet och som är servicetänkande och har förmåga till självständigt arbete med intresse att lära sig nya saker. Våra servicekontrakt omfattar allt från bostadsbyggnader till krävande affärs- och industrifastigheter.

Vi förväntar oss erfarenhet av motsvarande uppgifter. Ett ansvarsfullt grepp samt förmågan att komma överens med personer i olika situationer är ett måste. Du arbetar systematiskt och kundfokuserat med uppskattning för yrkesstolthet och kvalitet. Du är intresserad av att utveckla dig själv. Företaget använder långtgående digitala lösningar så användningen av informationsteknik är bekant för dig. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en trevlig och fungerande arbetsomgivning med möjlighet till tilläggsskolning och vi hjälper dig framåt i din personliga utveckling i enlighet med dina målsättningar. Vi erbjuder också en konkurrenskraftig lön och personalförmåner.

Intresserad? I så fall, fyll i din ansökan omgående och tag kontakt med oss för en närmare genomgång av uppgifter som kunde passa din bakgrund och arbetserfarenhet. Vi anställer omgående när vi hittar rätt personer.

Ansökningar skickas till klas.monni@hp.ax
För tilläggsinformation, kontakta VD Klas Monni, +358 457 3457 866, klas.monni@hp.ax